Rize'de Sağlıkçılara Gönül Elçileri Projesi Tanıtıldı

Rize'de Sağlıkçılara Gönül Elçileri Projesi Tanıtıldı
Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına Gönül Elçileri Projesi anlatıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde gerçekleştirilen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" tanıtım programı Zığındere Eğitim Salonunda gerçekleştirildi. Programda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına Gönül Elçileri Projesi anlatıldı.

Gönül Elçileri Projesi sorumlularından Psikolog Esra Alemdaroğlu, yaptığı açıklamada, "toplumda gönüllülük kavramında yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla yürütülecek proje kapsamında yapılacak çalışmalar ve bu projede sağlık çalışanları rolü konusunda bilgilendirme yapılmıştır" dedi.

rizede-saglikcilara-gonul-elcileri-projesi-tanitildi-1.jpg

rizede-saglikcilara-gonul-elcileri-projesi-tanitildi-2.jpg

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda Müdürlük çalışanlarından Müjdat Paliç ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Psikoloğu Esra Alemdaroğlu, il genelinde yürütülen çalışmaları anlatırken, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü temsilcileri tarafından "Koruyucu Aile" programı hakkında da sağlık çalışanlarına bilgi verildi.

rizede-saglikcilara-gonul-elcileri-projesi-tanitildi-3.jpg

rizede-saglikcilara-gonul-elcileri-projesi-tanitildi-4.jpg

rizede-saglikcilara-gonul-elcileri-projesi-tanitildi-5.jpg