Rize'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi

Rize'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi
Rize'de '2014 Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı' projesi kapsamında 'Sağlık için yürüyoruz' sloganı ile yürüyüş düzenlendi.

Sağlık Bakanlığının 2014 yılını Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı ilan etmesinden bu yana her ayın son Pazar günü düzenlenen yürüyüşler Rize’de de sürüyor. Cumhuriyet Meydanında toplanan yaklaşık 300 kişi, araçlarla Isırlık Mevkiine hareket ederek burada düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşüne katıldı.

rizede-isirlik-mevkiinde-saglik-icin-yuruyoruz-yuruyusu-duzenlendi-1.jpg

Isırlık Mevkiinde düzenlenen ve yaklaşık 300 kişinin katıldığı yürüyüşe Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr. Faik Öşahin, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Altay, İsmail Hakkı Soba, Özel Kalem Müdürü İshak Alim, İSağlık Müdür Yardımcısı M.Halit  Baykal, Şube Müdürü İlker Dilber, Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer Emen, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

rizede-isirlik-mevkiinde-saglik-icin-yuruyoruz-yuruyusu-duzenlendi-3.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yürüyüşe katılan vatandaşlarla bol bol sohbet etme imkanı buldu. Kasap buradaki açıklamasında, sağlıklı yaşam yürüyüşlerine ilginin giderek artması gerektiğini vurgulayarak, vatandaşlarla fırsat oldukça bu tarz etkinliklerle bir araya gelmek istediğini söyledi.

Isırlık mevkiinde başlayan etkinlik sağlıklı yaşam için yürüyen vatandaşlara Elma ve Su ikramı ile sona erdi.

rizede-isirlik-mevkiinde-saglik-icin-yuruyoruz-yuruyusu-duzenlendi-2.jpg

rizede-isirlik-mevkiinde-saglik-icin-yuruyoruz-yuruyusu-duzenlendi-4.jpg

rizede-isirlik-mevkiinde-saglik-icin-yuruyoruz-yuruyusu-duzenlendi-5.jpg

rizede-isirlik-mevkiinde-saglik-icin-yuruyoruz-yuruyusu-duzenlendi-6.jpg