Rize'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi

Rize'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi
Rize'de sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam yürüyüşü düzenlendi.

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı etkinlikleri kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" temalı yürüyüş gerçekleştirildi.

Sahil yürüyüş parkurundan başlayan ve ÇAYKUR Genel Müdürlüğü binası önünde sona eren yürüyüşe, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Mehmet Halit Baykal, şube müdürleri, Emniyet Müdürlüğü ve Merkez Toplum Sağlığı çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

rizede-saglikli-yasam-yuruyusu-duzenlendi-(7).jpg

Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, fiziksel aktivitenin artırılmasının toplumsal bir sorun olduğunu ifade ederek, "Toplumun obeziteyle mücadele konusunda bilgi düzeyini artırmak, yeterli, dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanması amacıyla yaptığımız bu yürüyüşler, fiziksel aktivitenin teşviki için büyük önem taşımaktadır" dedi.

rizede-saglikli-yasam-yuruyusu-duzenlendi-(3).jpgrizede-saglikli-yasam-yuruyusu-duzenlendi-(5).jpgrizede-saglikli-yasam-yuruyusu-duzenlendi-(4).jpgrizede-saglikli-yasam-yuruyusu-duzenlendi-(1).jpg

rizede-saglikli-yasam-yuruyusu-duzenlendi-(2).jpgrizede-saglikli-yasam-yuruyusu-duzenlendi-(6).jpg