Rize'de Şehit Anneleri Unutulmadı

Rize'de Şehit Anneleri Unutulmadı
Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, 10 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle Şehit Annelerini evinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın yoğun programı nedeniyle Başkan Vekili Sultan Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz ile beraber Yeniköy ve Çarşı mahallesinde ikamet eden Kan ve Karal ailelerini anneler günü kapsamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kasap'ın selamını ailelere ileten Başkan Vekili Yılmaz, Şehit Anneleri'nin Anneler Gününü kutlayarak kendilerine çiçek takdim etti.

sehit-anneleri-unutulmadi1.jpg

Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Başkan Vekili Yılmaz, "Bizler bugün sizlerin vatan uğruna canlarını seve seve feda eden şehit evlatlarınız sayesinde rahat uyuyoruz. Şehitlik kutsal bir görevdir. Sizlerde şehit ailesi olarak iftihar etmeniz gerekmektedir. Peygamber Efendimizin de Hadis-i Şerifinde belirttiği gibi "Cennet Anaların Ayakları Altındadır Hadis-i ile anneliğin kutsal bir görev olduğu vurgulanmıştır. Bu manada bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor sizlere sağlıklı huzurlu uzun ömür diliyorum" dedi.

sehit-anneleri-unutulmadi2.jpgsehit-anneleri-unutulmadi3.jpg