Rize'de "Sen Üşürken Ben Uyuyamam Kampanyası" Başladı

Rize'de "Sen Üşürken Ben Uyuyamam Kampanyası" Başladı
AK Parti Rize İl Gençlik Kolları, ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kampanya başlattı.

AK Parti Gençlik Kolları tarafından Türkiye’deki ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak için başlatılan "Sen Üşürken Ben Uyuyamam Kampanyası" dolayısıyla Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri kampanyaya destek için Rize’deki STK’ları ziyaret etti.

sen-usurken-ben-uyuyamam-1.jpg

MÜSİAD, RİSİAD, TÜMSİAD ve İl Genel Meclisi’ne yapılan ziyaretlerde destek sözü alan Yazıcı, Rize Belediyesi, Ticaret Odası, MTTB Rize Şubesi ve diğer STK ve kuruluşları da ziyaret ederek destek isteyeceklerini kaydetti.

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, kampanya hakkında bilgi vererek, 31 Aralık'a kadar bağışlanacak mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap ve battaniye gibi eşyaları toplayacaklarını açıkladı.

sen-usurken-ben-uyuyamam-2.jpg

Bu eşyaları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını ifade eden Yazıcı, il merkezi ve ilçelerdeki ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlattıkları kampanyanın 31 Aralık'a kadar devam edeceğini kaydetti.

Yazıcı, yardım etmek isteyen kişilerin, bağışlayacakları eşyaları 31 Aralık'a kadar AK Parti Rize İl Başkanlığı ile Sahil Camii yanında sahil yolu üzerinde bulunan yardım toplama merkezlerine ulaştırabilecekleri gibi büyük ebatta veya fazla sayıda yardım malzemesi olan vatandaşların yardımlarının araçla yerinden alınabileceğini ifade etti.

sen-usurken-ben-uyuyamam-3.jpg

Ayrıca yardımda bulunmak isteyenler, AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı’ya 0541 339 65 53 numaralı telefondan ulaşabilir.

sen-usurken-ben-uyuyamam-4.jpg

3.20131218212158.jpg