Rize’de Sevgi Engel Tanımadı...

Rize’de Sevgi Engel Tanımadı...
Rize’de birbirlerini seven işitme engelli çift, muhteşem bir düğünle aşklarını evliliğe dönüştürdü.

Fatma – Ekrem Kalyoncu Ailesinin yakışıklı oğlu Mustafa ile Neriman – Ramazan Çelik’in güzel kızları Dilek‘in Rize Çaykent İşitme Engelliler İlköğretim Okulunda başlayan aşkları  hafta sonu yapılan düğünle evlilikle taçlandı. Genç çift, ayrıca damadın yaşadığı Bursa’da 24 Kasım’da 2. bir düğün yapacak.

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-12.jpg

Çaykent İlköğretim Okulunda ilk ve orta öğrenimlerini bir arada sürdüren işitme engelli Dilek Çelik ile Mustafa Kalyoncu, lise öğrenimlerini farklı illerde sürdürse de birbirine olan sevgileri devam etti.  Dilek Çelik’in Giresun’da, Mustafa Kalyoncu’nun ise Trabzon’da lise eğitimlerini tamamlamaları onları birbirinden uzaklaştıramadı. Çaykent İşitme Engelliler İlköğretim Okulu’nda başlayan aşkları ilerleyen zamanda birbirlerine sevgiyle bağlanan gençleri evlenmeye karar verdirtti. Bunun üzerine genç çift cumartesi akşamı Rize’de  Seçkin Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli bir kına ve düğün töreniyle aşklarını evlilikle taçlandırdı.

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-5.jpg

Çifti bu özel günde Rize, Trabzon ve Giresun’dan gelen işitme engelli arkadaşları ile her iki ailenin yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.

Duygu dolu anların ardından genç çift yakınlarıyla birlikte doyasıya eğlendi. Tebrikleri kabul eden engelli çift, işaret diliyle mutlu ve heyecanlı olduklarını ifade etti.

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-10.jpg

8 yıldır sevgilerini sürdüren Dilek ile Mustafa Kalyoncu çifti, damadın hayatını devam ettirdiği Bursa’da 24 Kasım 2013 tarihinde ikinci bir düğün töreni düzenleyecek.

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-14.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-9.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-6.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-1.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-15.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-11.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-2.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-8.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-7.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-13.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-4.jpg

dilek-celik-mustafa-kalyoncu-3.jpg