Rize’de Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 9 Gözaltı

Rize’de Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 9 Gözaltı
Rize'de 15 ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği aramalarda 9 kişi gözaltına alındı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettikleri araçlarda yaptıkları aramalarda 15 ruhsatsız tabanca ele geçirdiği, olayla ilgili 9 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Açıklamada, “İlimiz merkezinde yapılan çalışmalar kapsamında tespit edilen şahısların araçlarında yapılan aramalarda, 9’u bir araçta bulunan ses sisteminin içindeki bölmeye gizlenmiş vaziyette olmak üzere; toplam 15 adet ruhsatsız tabanca ve 103 adet fişek ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili Müdürlüğümüzce 9 şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapılmıştır. Şahıslardan 2’si çıkarıldıkları Adli Makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. “ ifadelerine yer verildi.

rizede-silah-kacakciligi-operasyonu-9-gozalti.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.