Rize’de Sineklere Karşı İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Rize’de Sineklere Karşı İlaçlama Çalışmaları Sürüyor
Rize Belediyesi tarafından 46 mahallede gerçekleştirilen sinek türlerine karşı ilaçlama çalışmaları hız kesmiyor. Teknik donanımlı araçlar ve deneyimli personelle yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların daha rahat bir yaz sezonu geçirmesi amacıyla larva, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ediyor.

3 ekip halinde yağmur yağışının olmadığı günlerde ise haftanın 7 günü 20.00-24.00 saatleri arasında yapılan ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.

Çalışmaların havanın açık olduğu günlerde nüfus yoğunluğu ve taleplerin değerlendirilerek her gün yürütüleceği bildirildi.

rize’de-sineklere-karsi-ilaclama-calismalari-suruyor-(1).jpgrize’de-sineklere-karsi-ilaclama-calismalari-suruyor-(2).jpgrize’de-sineklere-karsi-ilaclama-calismalari-suruyor-(3).jpgrize’de-sineklere-karsi-ilaclama-calismalari-suruyor-(4).jpgrize’de-sineklere-karsi-ilaclama-calismalari-suruyor-(5).jpgrize’de-sineklere-karsi-ilaclama-calismalari-suruyor-(10).jpgrize’de-sineklere-karsi-ilaclama-calismalari-suruyor-(9).jpgrize’de-sineklere-karsi-ilaclama-calismalari-suruyor-(11).jpg