Rize’de Siyasetin Fitili Ateş Aldı

Rize’de Siyasetin Fitili Ateş Aldı
MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, “MHP ve Ülkücüler Bekaroğlu’nu destekliyor diyenler ahlaksızdır, şerefsizdir, yalancıdır” sözleriyle Rize’de siyasetin fitilini ateşledi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde Rize'de siyaset yarışı erkenden kızarmaya başladı. MHP, Rize İl Başkanı O.Cem Kazmaz, MHP'nin Rize'de Bekaroğlu'nu destekleyeceği iddialarına adeta köpürdü. Kazmaz, yaptığı açıklamada, sert sözlerle iddia sahiplerine çıkışırken “MHP ve Ülkücüler Bekaroğlu’nu destekliyor diyenler ahlaksızdır, şerefsizdir, yalancıdır” dedi.

Kazmaz açıklamasında; “Hafta sonu Rize'mizde yaşanan gelişmeler sonucunda Mehmet Bekaroğlu SP'den Belediye Başkanlığı’na Adaylığını açıklamış buna paralel olarak gerek kendisi gerekse bazı basın kuruluşlarında MHP'nin ve Ülkücülerin kendisini desteklediği, listesinde yer alacağı kendisinin ortak aday olduğu şeklinde bazı asılsız haberler yer almıştır. Her şeyden önce belirtmek isterim ki; MHP ve Ülkücüler Bekaroğlu’nu destekliyor diyenler ahlaksızdır, şerefsizdir, yalancıdır! Zira MHP'nin Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif Akgül Bey'dir. Bütün teşkilatımız ve Ülkücü Camia, Rize'nin tüm vatanseverleri onun arkasında kenetlenmiştir. 30 Mart akşamı Rize Belediye Başkanının Dr. Zelkif Akgül olacağından zerrece kuşkumuz yoktur.” dedi.
 
Rize'de bazı kesimlerin baş edemedikleri Türk Milliyetçiliğine karşı yürüttükleri kampanyada bu şekil fitne ve ahlaksızca yalanlarabaşvurduğunu kaydeden Kazmaz, ‘Önce Yüce Allah sonra da Rizeliler bunu asla affetmeyeceklerdir.’ İfadelerine yer verdikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Her mekan ve zeminde İmralı Canisinin Avukatlığına soyunan, "Türk Devletinin Muhatabı PKK'dır diyen, İmralı'ya gidecek koster her şeyi çözecek" açıklamalarında bulunan Bekaroğlu'na Rize gibi Milliyetçi ve
muhafazakar bir ilde adaylık açıklaması sonrasında MHP ve Ülkücü Camianın onun bu hareketini  lanetlemekten başka bir tepki göstermesi mümkün değildir. Cezaevlerinde 680 tutuklu ve hükümlü PKK'lı katilin  başlattığı ölüm oruçlarında eski ateist sol örgütlerin benzeri eylemlerinde aktif bir rol üstlenmesinin referansı ile gene arabuluculuğa soyunmuş bir kimseyi MHP ancak büyük Türk Milletine şikayet eder. PKK'nın eğitim hakkı, ana dilde savunma hakkı talepleri haklıdır" diyen Rizeliyi Rizeli Ülkücüler ancak Yüce Allah'a havale eder.

- PKK'nın muhatabı hükümettir diyen bir kişinin bırakın bu alemi ahrette bile yeri yoktur.

- Kürtleri mermi pahalı diye meşe kütükleri ile vura vura öldürdük söylemini yerinde bularak Atatürk'ün Kahraman Ordusuna hakaret eden birini Büyük Türk Milleti sadece lanetler.

- Türk Dili ne yapabiliyorsa Kürt de onu yapabilmeli diyerek bu ülkede Türkçe'nin resmi dil olarak Anayasadan çıkarılmasını isteyen İmralı canisinin yamaklığına soyunanı önce şehitlerin aziz hatırası çarpar.

- Marjinal sol bir örgüt eylem yapsa onlara desteğe koşan birine Rizeli mütedeyyin seçmen dur der.

- Fındıklı'da ateist sol marjinal örgütlerle konferans toplamasına Rizeli Din Alimleri gerekeni söyler.

- Allah ve din düşmanı örgütlerin açlık grevlerine iştirak eden biri önce Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nı hatırasına ihanet etmektedir.

- Onun gibi hiç bir yerde artık ben Türküm, Türklük bu ülkenin birleştirici kurucu iradesidir demeyen biri Yüce Önder Atatürk'ün Manevi hatırasına ihanet etmektedir.

Ama lütfen şunları unutmayınız Türk'e ve Türk Milliyetçiliğine kast edenlerin, fitne, yalan ve ahlaksızlığa başvuranların sonu hep hüsran muhatap-almiyorum-58359.jpgolmuştur. Bu aziz millet onları önce sandığa sonra tarihin karanlık
sayfalarına gömmüştür ve gömecektir. Çabanız beyhudedir, Türk ve Türk Milliyetçiliği düşmanı birine Rizeli asla geçit vermez, Rize'de A
KP'yi sandıkta devirecek yegane alternatif Türk Milliyetçilerinin ve vatanseverlerin son k alesi MHP'dir.

İLGİLİ HABERİMİZ

Bekaroğlu: Muhatap Almıyorum!