Muhatap Almıyorum!

Muhatap Almıyorum!
Prof Dr. Mehmet Bekaroğlu Rizelilerden oy istediğini ve alacaklarını, kimlik siyaseti yapmadıklarını sağcı solcu konularının ayrı olduğunu belirti.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Cem Kazmaz'ın MHP'nin ve Ülkücülerin Mehmet Bekaroğlu'nu desteklediği, listesinde yer alacağı kendisinin ortak aday olduğu şeklinde bazı asılsız haberlerle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Mhp ve Ülkücülerin Bekaroğlu'nu desteklediğini diyenler hakkında şerefsiz, ahlaksız ve yalancıdır şeklindeki açıklamaları üzerine basın mensupları Mehmet Bekaroğlu soru yönelttiler.

Mehmet Bekaroğlu yaptığı açıklamada, Kötü Sözün sahibine ait olduğunu ve bu kelimelerin lugatında olmadığını, bunları muhatap almadığını ve kervanın yürüyeceğini söyledi.

Bekaroğlu, Rize'ye projelerle çıkacaklarını ve çok sayıda farklı siyasi insanlarla görüştüğünü ama alınmasınlar diye söylemeyeceğini ve görüşme hakkında konuşmayacağını ve her kesimden insanlarla görüştüğünü ve bunların yadırganmaması gerektiğini söyledi.

Bekaroğlu bütün Rizelilerden oy istediğini ve alacaklarını, kimlik siyaseti yapmadıklarını sağcı, solcu, modern, muhafazakar konularının ayrı olduğunu ve her kesim insanın rahat yaşayabileceği bir Rize'nin nasıl inşa edilebileceğinin çalışmasında olacaklarını belirtti.