Rize'de Sürücüler Dikkat !

Rize'de Sürücüler Dikkat !
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma Namazını kılacağı Sahil Camiinde yoğun bir kalabalık beklendiğinden cami avlusunun yetersiz kalması halinde Menderes Bulvarının bir bölümü trafiğe kapanabilir.

Rize'de Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan izdihamı yaşanacağından vatandaşların Cuma Namazını kılmaları için Menderes Bulvarı Sahil Camii mevkii trafiğe kapanabilir.

Cuma günü memleketi Rize’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma Namazını, namaz öncesi aziz şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ile Mevlid’-i Şerif’in okunacağı Rize Sahil Camiinde kılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgileri dolayısıyla Erdoğan’ın binlerce hemşehrisinin de Rize’nin en büyük camisine akın etmesi bekleniyor.

Sahil Cami ile birlikte cami avlusunun da binlerce vatandaşın Cuma Namazını kılması için yetersiz kalması halinde ise cami çevresi ile Menderes Bulvarı Sahil Cami mevkii trafiğe kapatılarak vatandaşların Cuma Namazını kılmaları sağlanacak.

Bu nedenle Cuma günü 12.00 ile 14.00 saatleri arasında Menderes Bulvarı’ndan seyretmek isteyen sürücülerin Menderes Bulvarı yerine Cumhuriyet Caddesinden veya Karadeniz Sahil Yolundan güzergahlarına devam etmeleri gerekebilir.

Bu şekilde bir durumun söz konusu olması halinde ise sürücülerin trafik ekiplerine yardımcı olmaları ve gösterilecek güzergahları takip etmeleri gerekecek.