Rize'de Tartıştığı Kuzenini Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Rize'de Tartıştığı Kuzenini Öldüren Şüpheli Tutuklandı
Rize’nin Pazar ilçesinde kuzeni tarafından vurularak öldürülen Şeref Kördal, Çayeli ilçesinde defnedilirken, kuzenini öldüren O.S. ise tutuklandı.

Önceki gün akşam saatlerinde Rize’nin Pazar ilçesi havalimanı bölgesinde bir otomobilde meydana gelen olayda kuzenler Şeref Kördal ile O.S’nin bilinmeyen bir nedenle tartışmasının sonucunda O.S., kuzenini silahla vurarak öldürdü. Kuzenini vurduktan sonra otomobilden indiren O.S. olay yerinden araçla kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Kördal’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kördal’ın cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Kördal için Çayeli’de Merkez camiinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Kördal aynı ilçede toprağa verildi.

Polis ekiplerince yakalanan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan O.S. ise 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.