Rize'de TEÇ-SEN’e Toplu Katılım

Rize'de TEÇ-SEN’e Toplu Katılım
Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ – SEN), Rize’de toplu katılımlarla gücüne güç katmaya devam ediyor.

2011 yılında Rize temsilciliğinin kurulmasının ardından her geçen gün yeni katılımlarla gücüne güç katmaya devam eden Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ – SEN)’e Rize’de katılımlar devam ediyor.  Sendikaya son olarak Fındıklı ilçesinden katılan 9 kişiye bugün katılım rozetleri takıldı.

findikli’da-tec-sen’e-katilimlar-oldu-1.jpg

TEÇ-SEN Rize İl Başkanı Nurettin Fil, tüm eğitim çalışanlarını tek bir çatı altında toplamak ve eğitim çalışanlarının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bulunmaları amacıyla çıktıkları bu yolda Rize’de kısa sürede iyi bir noktaya geldiklerini ve katılımların devam edeceğini kaydetti.

findikli’da-tec-sen’e-katilimlar-oldu-2.jpg

Fındıklı ilçesinde toplu katılımla üye sayılarının da giderek arttığını ifade eden Başkan Fil, “Bugün aramıza katılan Fındıklı  Eğitim Çalışanlarımızı verdikleri doğru karardan dolayı kutluyor, kendilerine aramıza hoş geldiniz diyoruz. Büyüyen bir aile olarak, Pazar, Ardeşen, Çayeli başta olmak üzere diğer ilçelerdeki görevli arkadaşlarımızın da katılımlarıyla bu büyüme her geçen gün artarak devam edecektir. Sendikamıza gönül veren ve desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

findikli’da-tec-sen’e-katilimlar-oldu-3.jpg