Rize'de Toplu Ulaşım Ücretleri Ekim'de Değişiyor

Rize'de Toplu Ulaşım Ücretleri Ekim'de Değişiyor
Rize’de şehir içi ile mahalleler arası toplu taşıma ücretlerinde artışa gidildi. Yeni fiyatların Ekim ayından itibaren geçerli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Rize’de S.S. 8 Nolu Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile S.S. 44 Nolu ve S.S. 82 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından sağlanan dolmuş ve minibüs yolcu taşımacılığı hizmetlerinde fiyat artışına gidildi.

1 Ekim 2022 Cumartesi veya 3 Ekim 2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacağı öğrenilen yeni fiyatlara göre, şehir içi dolmuşlarında ilk durak son durak ücreti ayrıldı. Uzun hat olarak değerlendirilen Çiftekavak’taki Yeni Sanayi ile Gündoğdu arasındaki mesafe sivil ücreti 9 TL olarak belirlenirken, aynı güzergahtaki öğrenci ücreti ise 7 TL olarak belirlendi.

Yeni fiyatlandırmalara göre şehir içi yolcu taşımacılığı Merkez ile hastane veya Alipaşa hastane güzergahı sivil ücreti 5 liradan 7 liraya, öğrenci ücreti ise 4 liradan 5 liraya çıkarılacak.

Rize'de dolmuş ve minibüs ücretleri son olarak 2022 Mart ayında değiştirilmiş ve 2,75 lira olan öğrenci şehir içi dolmuş minibüs fiyatı 4 TL’ye yükseltilirken, 3,75 lira olan sivil dolmuş ücreti ise 5 liraya çıkarılmıştı.

Yeni fiyat tarifesi şöyle:

rizede-toplu-ulasim-ucretleri-degisti.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
125 Yorum