Rize'de Toplu Ulaşıma Zam Geldi

Rize'de Toplu Ulaşıma Zam Geldi
Rize Belediye Meclis Toplantısında şehir içi ile mahalleler arası toplu taşıma ücretlerinde alınan zam kararı Valiliğin onayının ardından uygulanmaya başlandı.

Rize Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısında kentte S.S. 44 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, S.S. 8 Nolu Şehir İçi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve S.S. 82 Nolu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi (Taksi dolmuş) tarafından sağlanan dolmuş ve minibüs yolcu taşımacılığı hizmetlerinde fiyat artışına gidilmesi yönünde karar alındı.

Meclis Toplantısında alınan zam kararı Rize Valiliğinin onayına sunuldu. Valilikçe de karar alındığı şekilde onaylandı. Karara göre kentte şehir içi dolmuş taşımacılığında kısa hat olarak değerlendirilen ve sivil yolcu ücreti 7 TL olan yolcu taşımacılığı 11 TL’ye, uzun hat olarak değerlendirilen Çiftekavak’taki Yeni Sanayi ile Gündoğdu arasındaki mesafe sivil ücreti 9 TL’den 14 TL’ye, öğrenci ücreti ise 8 TL’ye çıkarıldı.
Kentte yeni ücret tarifesi 12 Ağustos itibariyle uygulanmaya başlandı.

rizede-toplu-ulasim-ucretleri-degisti.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
32 Yorum