Rize'de Trafik Kazası 1 Ölü, 8 Yaralı

Rize'de Trafik Kazası 1 Ölü, 8 Yaralı
Rize’de ters yöne giren kamyonetle karşı yönden gelen kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Kaza, Rize Derepazarı arası Karadeniz Sahil Yolu Uzunkaya mevkiinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Uzunkaya’dan Derepazarı istikametine gitmek üzere ters yöne giren Şevket Tibet yönetimindeki 53 DU 475 plakalı kamyonet, İyidere istikametinden Rize istikametine seyreden henüz sürücüsü öğrenilemeyen 52 RE 298 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Ters yöne giren araç çarpışmanın etkisi ile bariyerlerin üzerine çıktı. Kazada aracın içerisine sıkışan sürücü itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araçtan çıkartıldı.

Kazada 9 kişi yaralandı.

Yaralılardan Tanju Bildirici (31), Tülin İncedere (34), Belinay İncedere (6), Zeynep İncedere (4) ve Fahriye Bildirici (61) Rize Devlet Hastanesine, Şevket Tibet (68) ve eşi Saniye Tibet (63) ile Raşit Ilgaz Eren (11) ve Mehtap Eren (37)'in Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Yaralılardan Fahriye Bildirici’nin kaldırldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Kazayla ilgili kamyonetlerden birinin ters yöne girdiği iddiasına ilişkin inceleme başlatıldı.

rizede-trafik-kazasi-1-olu,-8-yarali.jpg