Rize’de Trafik Kazası 7 Yaralı

Rize’de Trafik Kazası 7 Yaralı
Rize’de iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Rize’nin İslampaşa Mahallesi’ndeki Şehitlik Anıtı önünde meydana gelen trafik kazasında iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

20.45 sıralarında meydana gelen kazada Yasin Saka (27) yönetimindeki 53 DU 117 plakalı otomobil ile A.Kadir Yıldırım (23) yönetimindeki 53 DU 779 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

olay53’ün edindiği bilgiye göre, Arzu Saka (34), çocukları 7 aylık Muhammed Eymen, Cansu (6) ve Ceren (11) ile birlikte eşinin ailesine ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından eşinin kardeşi Yasin Saka tarafından otomobille evlerine bırakılmak üzere yola çıkan Saka Ailesi, Şehitlik Anıtı önünden tali yola girmek isterken Rize’den Engindere istikametine gitmekte olan A.Kadir Yıldırım yönetimindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada her iki otomobilin sürücüsü ile birlikte Arzu, Muhammed Eymen, Cansu, Ceren Saka ve A.Kadir Yıldırım’ın otomobilindeki Serdar Yıldırım (21) yaralandı.

Yaralılardan Yasin, Arzu, Muhammed Eymen ve Ceren Saka ile birlikte Serdar Yıldırım Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Cansu Saka ve A.Kadir Yıldırım ise Rize Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.