Rize'de Turizm Sektörü Eğitimleri Başladı

Rize'de Turizm Sektörü Eğitimleri Başladı
Rize’de turizm sektörüne yönelik eğitim programları başladı.

Rize Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Turizm Hizmet Sektörü Eğitim Programı başladı.

Rize’de turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin çalışanlarının ve yöneticilerinin bilgi ve becerilerini yükseltmek, hizmet kalitelerini arttırmak amacıyla Rize Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonlarında düzenlenen Eğitim Programı 31 Ocak tarihine kadar devam edecek.

rizede-turizm-hizmet-sektoru-egitim-programi-devam-ediyor-4.jpg

Eğitim programı kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Uzmanları Cezzim Özdemir, Elif Özkan Yerci, Pınar Tokgöz, M. Burak Dikici, Yılmaz Sarıoğlu ve Ömer Hammutoğlu tarafından Yiyecek-İçecek Servisi, Kat Hizmetleri, Yiyecek Üretimi, Ön Büro branşlarında eğitim verecek. Ayrıca katılımcılara “Yöneticileri Eğitici Olarak Yetiştirme Kursu” ve “Kişisel Gelişim Semineri” düzenlenecek.

rizede-turizm-hizmet-sektoru-egitim-programi-devam-ediyor-6.jpg

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin her mevsim farklı tadlar sunan kenti Rize’de son yıllarda turizm hareketliliği artarken, yerli turistlerin yanı sıra Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Mısır, Kuveyt ve Avrupa ülkelerinden çok sayıda turist Rize’yi ziyaret ediyor. Gelen turistlerin Rize’den mutlu bir şekilde ayrılması ve Rize’nin yurt içinde ve dışında olumlu bir imajla anılması için bu gibi eğitim programları aracılığıyla turizm sektöründe bilincin artırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesinin büyük önem taşıdığı ifade edildi.

rizede-turizm-hizmet-sektoru-egitim-programi-devam-ediyor-1.jpg

rizede-turizm-hizmet-sektoru-egitim-programi-devam-ediyor-2.jpg

rizede-turizm-hizmet-sektoru-egitim-programi-devam-ediyor-3.jpg

rizede-turizm-hizmet-sektoru-egitim-programi-devam-ediyor-5.jpg