Rize'de U-14'ün Şampiyonu Çayelispor Oldu

Rize'de U-14'ün Şampiyonu Çayelispor Oldu
Rize'deki U-14 futbol yaş grubunun final maçında Rize Belediyespor U-14'ü 3-0 mağlup eden Çayelispor U 14 takımı Rize İl Şampiyonu oldu.

Çayelispor alt yapı takımlarından Halil Atabey’in antrenörlüğünü yaptığı U-14 yaş grubu takımı bugün oynanan final maçında Rize Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek, kategorisinde Rize şampiyonu olarak Türkiye genelinde Rize'yi temsil etme hakkı kazandı. Maç sonrası Çayelispor heyetinde büyük sevinç yaşanırken, Rize Belediyespor’da ise hüzün hakimdi.

Görüşlerinizi aldığımız Çayelispor Alt yapı antrenörü Halil Atabey yaptığı açıklamada, "Takım olarak bu şampiyonluğu hakketmiştik ve istediğimiz şampiyonluğa ulaştık. Bize desteklerini esirgemeyen öncelikle başkanımız Mustafa Baltacı, Alt yapı sorumlumuz Muhammet Yılmaz, maçtan sonra bizlere galibiyet yemeği ikram eden yönetici abimiz Mehmet K. Yazıcı ve diğer yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

cayelispor--u-14-sampiyonu-oldu-5.jpg

Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı ise yaptığı açıklamada, "Çayelispor tarihine yeni bir şampiyonluk daha ekleyen Halil hocamı ve ekibini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu güzel haberle beni ve yönetim kurulumuzu mutlu ettiler. Bölgesel Amatör ligde şampiyonluk savaşı veren ağabeylerine moral oldular. Rize şampiyonu olan takımımızdan ülke genelinde ilimizi en iyi şekilde temsil etmelerini ve ilimize başarıyla dönmelerini bekliyoruz." dedi.

cayelispor--u-14-sampiyonu-oldu-3.jpg

cayelispor--u-14-sampiyonu-oldu-2.jpg

cayelispor--u-14-sampiyonu-oldu-4.jpg

cayelispor--u-14-sampiyonu-oldu-6.jpg

cayelispor--u-14-sampiyonu-oldu-1.jpg