Rize’de "Uluslararası Sokak Basketbolu" Turnuvası Düzenlenecek

Rize’de "Uluslararası Sokak Basketbolu" Turnuvası Düzenlenecek
Ardeşen Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel "Streetball Sokak Basketbolu" turnuvasının üçüncüsü 28-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, daha önce iki kere yapılan "Streetball Sokak Basketbolu" turnuvasının geleneksel hale dönüştürüldüğünü belirterek, bu yıl ve önümüzdeki yıllarda ise Ardeşen'in tanıtımına daha çok katkı sunmak için "Uluslararası" katılım kararı alarak yelpazeyi daha da genişlettiklerini söyledi.

Ardeşen Belediyesi olarak başta gençlere sahip çıkmak ve vatandaşlara yönelik sosyal ve spor etkinliklere yönelik çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Gültekin, "Özellikle sportif faaliyet konusunda önemli çalışmalar içerisindeyiz. Daha önce iki defa gerçekleştirdiğimiz sokak basketbolu turnuvasında umduğumuzun çok ötesinde bir ilgi gördük. Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcu ve takımların katılımıyla şölen havasında bir etkinlik oldu. Bu sene de üçüncüsünü düzenleyeceğimiz turnuvanın önceki yıllardan çok daha güzel olması için çalışıyoruz. Yıldızlar, gençler ve kadınlar kategorisinde 11 bin TL'yi bulan para ödüllü turnuvamıza çeşitli ülkelerden, ülkemizden ve bölgemizden takım ve sporcuları davet ediyorum" dedi.

Gültekin, söz konusu turnuvaya bölge halkının da katılımından mutluluk duyacağını ifade ederek, "Kayıtlarımız 1 Temmuz tarihi itibari ile başlayacak. Başvurular Ardeşen Belediyesi'nin resmi internet sayfasından ve belediyemiz beyaz masa bürosundan gerçekleştirilebilecektir. Ayrıca seyirci konusunda da halkımızın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Rize’de

Rize’de

Rize’de