Rize'de Uyarılar Dinlenmeyince Şerit Çekildi

Rize'de Uyarılar Dinlenmeyince Şerit Çekildi
Rize’de yapılan uyarılara rağmen vatandaşlar evlerinden çıkıp, parklarda oturmaya devam edince banklara şerit çekildi.

Rize Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında park ve bahçelerdeki bankları kimsenin oturmaması için şeritlerle kapattı.

Kentte, koronavirüs nedeniyle belediyenin aldığı önlemler sürüyor. Bu kapsamda belediye ekiplerince, kentteki bank ve oturma gruplarının önün şeritlerle kapatıldı.

Korona virüsü tedbirleri kapsamında yapılan uyarılara ve çekilen şeritlere rağmen vatandaşlar bu uyarıları dikkate almazsa bankların belediye ekiplerince söküleceği öğrenildi.

rizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(4)-001.jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(6)-001.jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(5)-001.jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(7)-001.jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(8).jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(3)-001.jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(2)-001.jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(1)-001.jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(9).jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(10).jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(12).jpgrizede-uyarilar-dinlenmeyince-serit-cekildi-(11).jpg