Rize'de Uyuşturucu Operasyonu 11 Tutuklama

Rize'de Uyuşturucu Operasyonu 11 Tutuklama
Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, "torbacı" olarak tabir edilen "sokak satıcıları" ile etkin mücadele edilmesi, huzur ve güven ortamının arttırılması amacıyla eş zamanlı olarak 19 adrese düzenlenen operasyonda 20 şüpheli yakalandı, 11 kişi tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 50 ekip, 1 İHA personeli, 2 narkotik dedektör köpeği ve personeli olmak üzere toplam 139 personelin görev aldığı belirtildi.

Ekiplerin gerçekleştirdiği aramalarda; 379,62 gram esrar maddesi, 69,66 gram sentetik kannabinoid maddesi (bonzai), 4,34 gram metamfetamin maddesi, 29 adet sentetik ecza hapı ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Yakalanan 20 şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma suçlarından gerekli adli işlemler yapıldı. 11 şüpheli tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzur ve güven ortamının devamına yönelik narkotik suçlarla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

rize-polisinden-uyusturucuya-gecit-yok.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum