Rize'de uyuşturucu operasyonu 5 kg bonzai ele geçirildi 2 kişi tutuklandı

Rize'de uyuşturucu operasyonu 5 kg bonzai ele geçirildi 2 kişi tutuklandı
Rize’de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda toplam 5 kilo 76 gram olan sentetik cannobinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. 2 şüpheli tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda takibe alınan ve Salarha Tüneli'nde durdurulmak istenen otomobildeki şüpheliler kaçarak içinde uyuşturucu olduğu değerlendirilen poşetleri yol güzergahındaki dereye attı.

Şahıslar yakalanırken dereye atılan poşetlerle şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada; toplam ağırlığı 1 kilo 676,87 gram olan Sentetik Cannobinoid (Bonzai) Maddesi ile 1 adet Hassas Terazi ele geçirildi.

Devam eden çalışmalarda ise şahısların kullanımında bulunduğu tespit edilen ikametlerde ve çaylık arazide yapılan aramada; toplam ağırlığı 3 kilo 400 gram olan Bonzai ele geçirildi.

Toplamda 5 kilo 76 gram Bonzai ele geçirilen operasyon sonucunda gözaltına alınan E.T. ve H.Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

rizede-5-kg-bonzai-ele-gecirildi-2-supheli-tutuklandi.jpg

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum