Rize’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

Rize’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Rize’de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik takibe aldığı şahıslara yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 kişiyi gözaltına alırken gözaltına alınanlardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin teknik ve fiziki takibinin ardından il merkezi sanayi kavşağında durdurduğu araç içerisindeki şahıs ile devam eden çalışmalarda şahsa uyuşturucu madde temin ettiği belirlenen zanlının gözaltına alındığı ifade edilerek, sürücünün üst araması ile araçta ve diğer zanlının evi ve yanındaki çay bahçesinde yapılan aramalarda toplam 55,65 gram metamfetamin, 21,41 gram sentetik cannobinoid (bonzai), 38,54 gram esrar ile 1’er adet hassas terazi, tabanca, tüfek ve 45 adet fişek ele geçirildiği kaydedildi.

Zanlılardan R.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

uyusturucu-operayonu-rizede.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.