Rize'de Yakınlarının Taşımadığı Kovid-19 Tedavisi Tamamlanan Yaşlı Kadını Taşıyan Sağlık Görevlisi, Bakan Soylu'nun Akrabası Çıktı

Rize'de Yakınlarının Taşımadığı Kovid-19 Tedavisi Tamamlanan Yaşlı Kadını Taşıyan Sağlık Görevlisi, Bakan Soylu'nun Akrabası Çıktı
Rize’de Kovid-19 tedavisi tamamlanan yürüme güçlüğü çeken 93 yaşındaki kadını kucağında taşıyarak evine ulaştıran sağlık görevlisi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun akrabası çıktı.

Rize Devlet Hastanesi’nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi tamamlanan yürüme güçlüğü çeken 93 yaşındaki kadını, yakınlarının ve çevredekilerin yardım etmeye çekindiklerinden kucağında taşıyarak evine ulaştıran Rize Devlet Hastanesinde görevli Acil Tıp Teknisyeni Uğur Hacıahmetoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun akrabası çıktı.

Hacıahmetoğlu’nun anneannesinin Bakan Soylu’nun halası olduğu öğrenildi.

Sağlık görevlisi Hacıahmetoğlu’nun yaşlı kadını evine kadar kucağında taşıdığına ilişkin fotoğraf Rize İl Sağlık Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından “Sağlık çalışanlarımız covit-19 vakalarıyla her türlü fedakârlığı göstererek ilgileniyor. Kimi zaman yaklaşılmaya tereddüt edilen vakaları, ATT Uğur Hacıahmetoğlu’nun bugün yaptığı gibi kucağında taşıyor. Sizden tek istekleri var salgınla mücadele için öngörülen kurallara uyun.” notuyla paylaşılmıştı.

Rize Valisi Kemal Çeber de konuya ilişkin sosyal medya hesabından, "Sağlık çalışanlarımızın sizden tek istekleri var. Salgınla mücadele için öngörülen kurallara uyun. Allah, Uğur gibi her kurumda fedakarca çalışan tüm kardeşlerimden razı olsun." paylaşımında bulunmuştu.

İLGİLİ HABERİMİZ

Kovid-19 Tedavisi Tamamlanan Yaşlı Kadını Yakınları Taşımayınca Rize Sağlık Çalışanı Ambulanstan Evine Taşıdı