Rize'de Yamantürk Öğretmen Evi 8 İşçi Alıyor!

Rize'de Yamantürk Öğretmen Evi 8 İşçi Alıyor!
Yamantürk Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü İktisadi İşletmesi 5 ay 29 gün süreyle istihdam etmek üzere toplam 8 işçi alımı gerçekleştirecek.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde ikamet şartı aranan geçici işçi alımında 1’er servis elemanı ve teknik personel ile 3’er kat hizmetleri ve resepsiyon - ön büro elemanı alınacak.

Adaylar başvurularını 1-4 2024 Mart tarihleri arasında Yamantürk Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü İktisadi İşletmesi Müdürlüğüne yapacak. Mülakatlar 5 Mart’ta aynı yerde saat: 15.00’da yapılacak.

MÜRACAAT KOŞULLARI

Çamlıhemşin İlçe sınırlarında ikamet etmek

Daha önce öğretmenevi vb. hizmet veren kamu kurumlarında en az 3 yıl çalışmış olmak (Kat hizmetleri ile resepsiyon - ön büro alımı için en az 1 yıl çalışmış olmak)

Adli sicil kaydının temiz olması

Çalışmaya engel sağlık raporunun olmaması

Müracaatlar kuruma yapılacaktır. Diğer Müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kimlik fotokopisi

Diploma aslı ve fotokopisi

Adli sicil kaydı Mart 2024 tarihli olacak

İkametgah belgesi

İşyerinde çalışabilir sağlık raporu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum