Rize'de Yapılacak 3 Okulun Protokol İmza Töreni Yapıldı

Rize'de Yapılacak 3 Okulun Protokol İmza Töreni Yapıldı
Güneysu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fındıklı TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ömer Halaç İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nun protokol imza töreni gerçekleşti.

Rize’de yapılacak olan üç yeni okulun protokol imza töreni Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde düzenlenen törenle yapıldı. Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Nurullah Çakır, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başbanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin 2012-2013 akademik yıl açılışı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a fahri doktora ünvanı verilmesi töreninin ardından aynı salonda Rize Valiliği tarafından organize edilen protokol imza töreni gerçekleşti.

Güneysu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fındıklı TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ömer Halaç İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu'nu da yer aldığı bazı okulların yapımı için hayırseverlerle ilgili bakanlıklar arasındaki protokollere, Başbakan Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Rize Valisi Nurullah Çakır imza attı. Erdoğan, daha sonra hayırseverlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Başbakan Erdoğan, tören sonrası üniversitenin sosyal tesislerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti ile toplantı yaptı.

erdogan-rizede-protokol-imza-torenine-katildi.20121112204512.jpg

erdogan-rizede-protokol-imza-toreninde-1.jpg

erdogan-rizede-okul-protokol-toreninde.jpg

erdogan-rizede-protokol-imza-torenine-katildi-1.20121112204326.jpg

erdogan-rizede-protool-imza-torenine-katildi-3.jpg

erdogan-rizede-protool-imza-torenine-katildi-4.jpg

erdogan-rizede-protool-imza-torenine-katildi-5.jpg

erdogan-rizede-protool-imza-torenine-katildi-6.jpg

erdogan-rizede-protool-imza-torenine-katildi-7.jpg