Rize'de Yeni Yılın İlk ‘Haftaya Başlangıç’ Toplantısı Yapıldı

Rize'de Yeni Yılın İlk ‘Haftaya Başlangıç’ Toplantısı Yapıldı
2020 yılının ilk Haftaya Başlangıç Toplantısı, İl Güvenlik ve Asayiş içeriği ile Vali Kemal Çeber başkanlığında yapıldı.

Kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan Haftaya Başlangıç Toplantısı Vali Kemal Çeber başkanlığında, Vali Yardımcıları Abdullah Şen ve Ahmet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve kurum müdürlerinin katılımıyla Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapıldı. 

rizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(9).jpg

Rize ve ilçelerdeki asayiş olaylarının değerlendirildiği toplantıda, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman birer sunum gerçekleştirdi. Yapılan sunumlarda ilimizde kamu düzeni ve güvenliğini, bireylerin temel hak ve özgürlüklerini, can ve mal emniyetini, toplumun güven ve huzurunu temin etmeye yönelik yapılan çalışmaların son verileri aktarılarak, verilerin karşılaştırmalı değerlendirmeleri hakkında bilgi aktarımında bulunuldu.

rizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(5).jpg

Şehrin güvenliğine ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıda Vali Çeber, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının uyum ve beraberlik içerisinde yıl boyunca verimli çalışmalar yaptığını belirterek “Geride bıraktığımız yıl kamu hizmetlerinin daha etkin, hızlı, şeffaf ve vatandaş odaklı sunulup, memnuniyetin üst düzeye çıkarılması noktasında sürdürdüğümüz çalışmalarımıza 2020 yılında da aynı azimle devam edeceğiz. İdareciler olarak şehrin daha da güvenli, huzurlu hale gelmesi için ilimiz genelinde yaşanabilecek olayları önleyici güvenlik ve trafik tedbirlerini  almaya devam ederek el birliğiyle çalışmayı sürdüreceğiz.”dedi.

Konuşmasında ildeki huzur ortamını devam ettirmenin ve vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamanın önemine vurgu yapan Vali Çeber, “Güvenlik birimlerimiz, diğer kurumlarımızla birlikte gerekli işbirliği ve koordinasyonu sağlayarak şehrimizdeki huzur ortamını korumak için görev, sorumluluk ve çalışma disiplini içerisinde gece gündüz çalışıyorlar. Özellikle uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelerle mücadele konusunda hem emniyet bölgemizde, hem jandarma hizmet bölgelerimizde, kolluk kuvvetlerimiz başarılı operasyonlara imza atıyorlar. Bağımlılığın önüne geçmek için her türlü tedbiri almalıyız. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek sosyal sorumluluk projelerinde üstlendikleri görevler için de kurumlarımızı tebrik ediyorum.” dedi. 

İl merkezi ve ilçelerin genel asayiş durumları hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele, karayolu trafik güvenliği, genel güvenlik, düzensiz göç ve asayişi etkileyen konular değerlendirilerek alınması gereken önlemler ve kurumlar arası koordinasyon hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

rizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(1).jpgrizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(4).jpgrizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(2).jpgrizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(3).jpgrizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(6).jpgrizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(7).jpgrizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(8).jpgrizede-yeni-yilin-ilk-‘haftaya-baslangic’-toplantisi-yapildi-(10).jpg