Rize'de Yerli Malı Haftası Etkinliği Düzenlendi

Rize'de Yerli Malı Haftası Etkinliği Düzenlendi
Rize Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde oluşturulan Anne Çocuk Eğitimi Vakfı (AÇEV) tarafından Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi.

Rize Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde eğitim kursları kapsamında fiziksel ve ruhsal olarak daha sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlamak ve daha bilinçli anneler için oluşturulan Anne Çocuk Eğitimi Vakfı (AÇEV) tarafından Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi.

Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen programa, Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bahri Gülal, Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz, annelerin öğretmeni Nurhayat Öztürk, okul öncesi öğretmenleri Yasemin Sali ve Merve Çakır, çocuklar ve ebeveynleri katıldı.

rizede-yerli-mali-etkinligi-duzenlendi-(3).jpg

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak da adlandırılan Yerli Malı Haftası kutlama etkinliklerinde minik öğrenciler, ülkemizde üretimi yapılan yiyecek, içecek, giyecek ve diğer eşyaların kullanılması gerektiğini şarkı ve şiirleriyle anlattı.

Programda ayrıca, Bayan Yazıcı ve Gülal, Yerli Malı kullanımının önemine değinen birer konuşma yaptı.

rizede-yerli-mali-etkinligi-duzenlendi-(6).jpgrizede-yerli-mali-etkinligi-duzenlendi-(7).jpgrizede-yerli-mali-etkinligi-duzenlendi-(2).jpgrizede-yerli-mali-etkinligi-duzenlendi-(5).jpg

rizede-yerli-mali-etkinligi-duzenlendi-(4).jpgrizede-yerli-mali-etkinligi-duzenlendi-(1).jpg