Rize'de Yeşilay Haftası Satranç Turnuvası Başladı!

Rize'de Yeşilay Haftası Satranç Turnuvası Başladı!
1-7 Mart Yeşilay Haftası kutlamaları kapsamında 150 sporcunun katılımıyla düzenlenen satranç turnuvası, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'nin açılış hamlesiyle başladı.

Boğaz Ortaokulu'nun öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Satranç Federasyonu Rize İl Temsilciliği ve Rize Yeşilay Derneği'nin katkılarıyla ilkokul ve ortaokul öğrencileri için düzenlenen turnuvaya 150 öğrenci katılıyor.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde 2 gün boyunca sürecek turnuvada dereceye giren ilk 15 öğrenci ödül töreninde ödüllendirilecek.

Turnuvanın açılışına katılan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, dijital bağımlılığın arttığı bu çağda satranç oyunuyla ilgilenmenin önemini vurguladı. Tüfekçi, turnuva açılış hamlesini yaptıktan sonra emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

rizede-yesilay-haftasi-satranc-turnuvasi-basladi-7.jpg

rizede-yesilay-haftasi-satranc-turnuvasi-basladi-1.jpg

rizede-yesilay-haftasi-satranc-turnuvasi-basladi-2.jpg

rizede-yesilay-haftasi-satranc-turnuvasi-basladi-3.jpg

rizede-yesilay-haftasi-satranc-turnuvasi-basladi-4.jpg

rizede-yesilay-haftasi-satranc-turnuvasi-basladi-5.jpg

rizede-yesilay-haftasi-satranc-turnuvasi-basladi-6.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.