Rize'de Yeşilçam Konseri'ne Davet

Rize'de Yeşilçam Konseri'ne Davet
Rize Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Korosu, “Yeşilçam Konseri” temalı bir konser gerçekleştirecek.

Rize Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Müziği Korosu tarafından 27 Aralık 2013 Cuma günü “Yeşilçam Konseri” temalı bir konser gerçekleştirecek. İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salonda düzenlenecek konser saat:19.00'da başlayacak.

2007 yılının Mayıs ayında değişik meslek gruplarının gönüllü katılımıyla kurulan ve bugüne kadar birçok başarılı konsere imza atan koro Yeşilçam temalı konserle Cuma akşamı sanatseverlerin karşısında olacak.

ismail-hocaoglu.20131225204748.jpgKonu ile ilgili bir açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, “Müdürlüğümüz her geçen gün büyüyen ve gelişen turizme yönelik çalışmaların yanında, ilimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerini geliştirmek için de Devlet Tiyatroları, konferanslar ve konser programları gerçekleştirmektedir. Müdürlüğümüz bünyesinde Mayıs 2007’de kurulmuş olan Türk Müziği Korosu, önemli kültürel ve sanatsal değerlerimiz olan Halk Müziğimiz ve Sanat Müziğimizin yaşatılması, geliştirilmesi ve tanıtılması amacıyla birçok başarılı çalışmaya imza attı. 27 Aralık’ta da “Yeşilçam Konseri” temalı bir Türk Sanat Müziği konseriyle bu çalışmalara devam edecek. Konserimize tüm sanat sever dostlarımız davetlidir.” dedi.