Rize'de Yurtkur Öğrencilerine Eğitim Semineri Veriliyor

Rize'de Yurtkur Öğrencilerine Eğitim Semineri Veriliyor
Rize Yurt Müdürlüğü tarafından ilimizde "Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Eğitim Seminerleri" düzenlenmeye başladı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Rize Yurt Müdürlüğü tarafından ilimizde "Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Eğitim Seminerleri" başlığı altında liderlik, kişisel gelişim, farkındalık ve kariyer seminerleri düzenlenmeye başladı.

Eğitim seminerlerine öğrencilerin yanı sıra Rize Yurt Müdürü Kenan Sali de katıldı. Ayrıca Yurtkur Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Haydar Bayrak ve Sivil Savunma Amiri Hasan Çebi de konuk olarak seminerde yer aldılar.

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-1.jpg

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-2.jpg

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Rize Yurt Müdürü Kenan Sali, düzenlenen eğitim seminerleri hakkında olay53'e yaptığı açıklamada "Yapılan bu eğitim seminerleri sonucunda seminerlere katılan öğrencilerimize Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Genel Müdürlüğümüzce sertifika verilecektir. Farkındalık seminerini Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halis Demir verirken diğer seminerlerden liderlik eğitiminde zaman yönetimi konusu Recep Ergenç, 5 konu başlığından oluşan kişisel gelişim seminerinde problem çözme ve karar verme becerileri eğitimi Kağan Ateşağaoğlu, stres yönetimi eğitimi ise Murat Hakan Üst tarafından Rize Yurt Müdürlüğü E Blokta verildi. Bu tür eğitimlerimiz önümüzdeki haftalarda da devam edecek." dedi.

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-3.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yurtkur Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sinema Günleri" çerçevesinde Rize Yurtkur bünyesindeki Rize Yurt Müdürlüğü, Yeşilçay Yurt Müdürlüğü ve Çayeli A.Mesut Yılmaz Yurt Müdürlüğünden 220 öğrencinin "Çanakkale Yolun Sonu" adlı sinema filmine getirildiğini kaydeden Sali, Rize İl Müftülüğü ile yaptıkları ortak çalışma sonucunda kız ve erkek öğrencilerin katılımı ile "Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Kursu"nu açtıklarını ifade etti.

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-7.jpg

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-4.jpg

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-5.jpg

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-6.jpg

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-8.jpg

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-9.jpg

rize-yurt-mudurlugu-egitim-semineri-10.jpg