Rize’deki Bu Lise 6 Kategoride Türkiye Yarı Finallerinde

Rize’deki Bu Lise 6 Kategoride Türkiye Yarı Finallerinde
Güneysu Spor Lisesi kız ve erkek takımları katıldıkları turnuvalarda 6 branşta Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı elde etti. Ayrıca, okulun erkek voleybol kulüp takımı da Voleybol 2. Ligine yükselerek önemli bir başarı elde etti.

Güneysu Spor Lisesi, 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında yapılan turnuvalarda erkeklerde hentbol, basketbol, futbol, voleybol, kızlarda ise hentbol ve futbol olmak üzere 6 spor dalında Türkiye yarı finallerine katılarak büyük bir başarı elde etti. Spor lisesinin elde ettiği başarılı sonuçlar Güneysu ve Rize’de sevinçle karşılandı.

Güneysu Spor Lisesi Erkek Voleybol Kulüp takımı da 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Voleybol 2. Ligine yükselerek Rize’yi 2. Ligde temsil etme hakkı kazandı.

Spor lisesinin başarıları takım sporlarının yanı sıra bireysel spor dallarında da devam etti. Boksta Türkiye şampiyonluğuna ulaşan Güneysu Spor Lisesi öğrencileri karatede ise Türkiye üçüncülüğü elde etti. Güneysu Spor Lisesi spor branşlarının yanı sıra akademik başarıda da öğrencilerine herhangi bir üniversite kazandırmada %70'e varan oranıyla da dikkat çekiyor.

rize’deki-bu-lise-6-kategoride-turkiye-yari-finallerinde-(8).jpgrize’deki-bu-lise-6-kategoride-turkiye-yari-finallerinde-(6).jpgrize’deki-bu-lise-6-kategoride-turkiye-yari-finallerinde-(4).jpgrize’deki-bu-lise-6-kategoride-turkiye-yari-finallerinde-(1).jpgrize’deki-bu-lise-6-kategoride-turkiye-yari-finallerinde-(2).jpgrize’deki-bu-lise-6-kategoride-turkiye-yari-finallerinde-(3).jpgrize’deki-bu-lise-6-kategoride-turkiye-yari-finallerinde-(5).jpgrize’deki-bu-lise-6-kategoride-turkiye-yari-finallerinde-(7).jpg