Rize'deki Kardeş Kavgasında Baba Kalp Krizi Geçirdi

Rize'deki Kardeş Kavgasında Baba Kalp Krizi Geçirdi
Rize'de mahkemede iki kardeşin kavgasına tanık olan baba kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Rize'de meydana gelen olayda daha önceden yaşanan bir kavgadan dolayı davalık olan iki kardeşin davasının görüleceği mahkemede kardeşler arasındaki kavgaya şahit olan baba kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Rize'nin Yeşildere Köyü'nden olan Osman Öksüz (85), geçmişe dayanan bir kavgadan dolayı mahkemelik olan oğulları Mehmet (50) ve İsmail (41) Öksüz'ün, duruşmayı beklerken kavgaya tutuşmasına şahit olunca kalp krizi geçirdi.

Rize Adliye Binası 3. katında meydana gelen olayda Mehmet Öksüz'ün eşinin kardeşi İrfan Öksüz de kavgaya dahil olarak eniştesi Mehmet Öksüz ile birlikte İsmail Öksüz'ü feci şekilde dövdü. Bu esnada kardeşlerin davasından dolayı adliye binasına gelen baba Osman Öksüz, asansörle çıktığı 3. katta kavgaya şahit oldu. Bu sırada küçük oğlunun feci şekilde büyük oğlu ve büyük oğlunun eşinin kardeşi tarafından feci şekilde dayak yediğini gören baba daha fazla dayanamadı ve kalp krizi geçirerek yere düştü.

Olay yerine gelen ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan baba Osman Öksüz kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba Öksüz önceki gün Yeşildere Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.