Rize’deki Serginin Geliri Depremzede Öğrencilere Bağışlanacak

Rize’deki Serginin Geliri Depremzede Öğrencilere Bağışlanacak
Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, “Eğitimde Tek Yürek" projesi kapsamında geliri depremzedelere bağışlanmak üzere resim sergisi açtı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Eğitimde Tek Yürek" projesi kapsamında geliri depremzedelere bağışlanmak üzere Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu tarafından Şimal AVM’de düzenlenen resim sergisinin açılışı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve Eğitim Bir Sen Rize 1 No’lu Şubesi Başkanı Seyfettin Afacanlar tarafından yapıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Rize’de daha önce kırtasiye malzemeleri toplayıp kardeş okul olarak belirlenen Adıyaman Kuyulu İmam Hatip Ortaokulu'na gönderen Rize Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, bu kez tuvalleri depremzede arkadaşları için boyadı.

Geliri Adıyaman Kuyulu İmam Hatip Ortaokuluna bağışlanacak olan sergi 10 Nisan’a kadar Şimal AVM Zemin Katta ziyaret edilebilecek.

rizedeki-serginin-geliri-depremzede-ogrencilere-bagislanacak.jpg

harun-mertoglu-rize-milletvekili-aday-adayi-001.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.