Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı
Rize Emniyet Müdürlüğünün il genelindeki uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretini engellemek için yürüttüğü çalışmalar kapsamında gözaltına alınan 6 kişiden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında tespit edilen şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 3 parça halinde toplam ağırlığı 216,31 gram olan esrar, 2 parça halinde toplam ağırlığı 98,86 gram bonzai ile 1 adet kök kenevir maddesi ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğünce 6 şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapıldıktan sonra R.Y.'nin çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklandığı ve il genelinde narkotik suçlarla mücadelenin kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

rizede-uyusturucu-operasyonu-6-gozalti-1-tutuklama-1.jpg

rizede-uyusturucu-operasyonu-6-gozalti-1-tutuklama-2.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.