Rizeli Başkan Acı Gerçeği Twitter'da Paylaştı

Rizeli Başkan Acı Gerçeği Twitter'da Paylaştı
İstanbul Beyoğlu'nun Rizeli Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan acı gerçeği Twitter'da paylaştı...

Beyoğlu'nun Rizeli Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Twitter'da paylaştığı mesajlarla Gezi Parkı olayları sonucunda Beyoğlu ve esnafın içinde bulunduğu durumdan dert yandı. Demircan'ın Beyoğlu için bir de çağrısı vardı.

Twitter hesabından Gezi Parkı olayları neticesinde esnafın uğradığı zararı, basında çıkan haberlerle de açıklayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 20 gün siftah yapmayan esnafın acı halinden bahsetti. İşte Demircan'ın paylaştığı o tweet'ler:

"Yalnızca otel rezervasyon iptallerinin kaybı 70 milyon... Beyoğlu esnafının yüzde 80 kaybı var. Beyoğlumuzdaki esnafımızın durumu gerçekten ciddi. Bunu herhangi bir ajitasyon düşüncesiyle söylemiyorum. 20 gün boyunca hiç siftah yapamayan müessese var. En kötüsü, hareket henüz başlamadı. İşin vahameti bundan sonra şudur. Eğer algıyı hızlıca değiştirmez isek, geçici işten çıkarmalar, işsizliği etkiler. Kalıcı hale gelmemesi için de, Normal hayatımıza devam eden algı yönetimini medyamızda birlikte yapmalıyız. Zaten Beyoğlu'nun, geçmişte gözden düşmesinin sebebi, bu tür eylemlerin zihinlerde oluşturduğu tahribattır. Biz bundan sıyrılmak için son 10 yıldır inanılmaz çalıştık. Şimdi bunun geriye gitmemesi gerekiyor. Bunları bir umutsuzluk olarak söylemiyorum. Sezonu kaçırmamak ve gelecek sezonu garantilemek için dillendiriyorum. Sonuçta hiç kimse Beyoğlu'nun kalitesinin düşmesine rıza göstermez. Herşey Beyoğlu için..."

rizeli-baskan-demircan-aci-gercegi-twitterda-paylasti.jpg