Rizeli Geline Damatın Sürprizi

Rizeli Geline Damatın Sürprizi
"Karadenizli olmamız ve biraz da değişiklik olsun diye böyle yaptık. Kendim Sinopluyum, eşimi Rize'den aldım..." sözlerini sarfeden damat adayından Rizeli geline sürpriz!

Sinoplu Damattan Rizeli Geline "Gelin Arabası Yerine Gelin Teknesi" sürprizi...

Sinop'ta yeni evlenen bir çift, düğün salonuna gitmek için gelin arabası yerine özel olarak süslenen gezi teknesini kullandı.

Türkiye'deki düğünlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan gelin arabası kültürünü, Sinop'ta farklılaştıran Hakan ve Yasemin Ekinci çifti, kuaför sonrasında düğünlerinin gerçekleşeceği salona gelin arabası yerine, balonlarla süslenen Samanyolu isimli tekne ile deniz yoluyla gitti.

hakan-yasemin-ekinci.jpg

Konu ile ilgili bilgi veren Hakan Ekici, "Bu tekne turunu, Karadenizli olmamız ve biraz da değişiklik olsun diye böyle yaptık. Kendim Sinopluyum, eşimi Rize'den aldım, hem Karadenizli hem de değişikliği sevmemiz sebebi ile bu tekne turunu yaptık, umarım eşim de mutlu olmuştur. Herkes arabaları gelin arabası yapıyor, değişiklik olması amacı ile böyle bir gezi düzenledik, umarım izleyenler keyif almıştır." diye konuştu.

Teknedeki yolculuğa, yöresel davul zurna ekibi de eşlik ederken, düğünün yapılacağı salona deniz yolu ile gelen yeni evli çifti, sahilde çok sayıda davetli karşıladı.

7.20110726025742..jpg

8.20110726025704..jpg

9.20110726025537..jpg