Rizeli Genç Arkadaşı Tarafından Vuruldu

Rizeli Genç Arkadaşı Tarafından Vuruldu
Rizeli genç arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Rize'nin İyidere ilçesi Kalecik Köyü'nden olan ve yaşadığı Samsun'da henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmada 28 yaşındaki Gürcan Ş.'nin tabancayla ateş ederek sırtından yaraladığı 28 yaşındaki Maksut Yıldırım kaldırıldığı hastanede öldü.

olay53 muhabirimizin edindiği bilgiye göre olay, Canik İlçesinde meydana geldi. İddiaya göre arkadaş olan Gürcan Ş. ile Rize’nin İyidere İlçesi’ne bağlı Kalecik Köyü nüfusuna kayıtlı olan Maksut Yıldırım arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

İddiaya göre Gürcan Ş. tartışma sırasında üzerindeki ruhsatsız silahı çıkartıp rastgele ateş etti. Sırtından tek kurşunla yaralanan Maksut Yıldırım çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen Maksut Yıldırım hayatını kaybetti. Cinayetten sonra polis, zanlıyı kısa sürede olayda kullandığı silahla birlikte yakaladı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yıldırım’ın acı haberini alan Kalecik Köyü sakinleri arabalarla Samsun’a hareket etti. Yıldırım’ın cenazesi 19 Mayıs Pazar günü ikindi namazına müteakiben İyidere ilçesi Kalecik köy camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı köydeki aile kabristanlığında defnedilecek.

Öte yandan Maksut Yıldırım’ın Cihan Haber Ajansı Rize Temsilcisi ve Zaman Gazetesi Rize Muhabiri Hızır İlyas Yıldırım’ın da yakın akrabası olduğu öğrenildi.

maksut-yildirim-rize.20130519133048.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'ye "YILDIRIM" Acı Düştü !