Rizeli Genç Girişimciler Yeni Başkanlarını Seçti

Rizeli Genç Girişimciler Yeni Başkanlarını Seçti
Türkiye Odalar Borsalar Birliği Rize Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimleri sonucu Fatih Çomoğlu ve Zühre Kavuncuoğlu başkanlık görevine seçildi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Rize Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimleri Rize Ticaret Borsası (RTB)'de yapıldı. Seçimde Genç Girişimciler Kurulu’nda Fatih Çomoğlu, Kadın Girişimciler Kurulu’nda ise Zühre Kavuncuoğlu başkanlık görevine seçildi.

Seçim sonucunda Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle RTB Başkanı Mehmet Erdoğan’ın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

genc-ve-kadin-girisimciler-kurulu-baskanlik-secimleri-yapildi-.jpg

Toplantıda konuşma yapan Erdoğan, “Bu tür kurullar Türkiye’de ticari gelişimin, birlik ve beraberlikle yeni projeler üretebilmenin en iyi örneklerinin yaşandığı kurumlardır. Ticarette yaşı ilerlemiş kişilerin yenilikleri görmesi yeni projeler üretmesi çok kolay değil. Fakat sizin gibi gençlerin yenilikleri görmesi daha kolaydır. Umut ediyorum ki bunların bilincinde bir şekilde başarılı çalışmalara imza atacaksınız” dedi.

Erdoğan, ayrıca, “Hiçbir kırgınlığa yer vermeden başarılı bir seçim süreci geçirdiğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Bugün itibarıyla seçim sürecini geride bıraktınız. Artık ileriye dönük neler yapacağınızı konuşma vaktidir. Koordinatör oda olarak bizler ilerde yapacak olduğunuz çalışmalarda sizlere elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Seçimlerin tekrar hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

rizeli-genc-girisimciler-yeni-baskanlarini-secti-1.jpg

Toplantıda konuşan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Kavuncuoğlu, “Genç girişimcilerle birlikte başarılı bir seçim süreci geçirdik. Seçim sürecindeki başarılı birlik ve beraberlik çalışmalarına bundan sonraki çalışmalarımızda da devam etmeyi umuyorum. Herkese çok teşekkür ediyor, seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

rizeli-genc-girisimciler-yeni-baskanlarini-secti-2.jpg

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Çomoğlu ise konuşmasında “Bir önceki dönemde ve seçim sürecinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Borsamıza ve Borsa Başkanımıza çok teşekkür ederim. Bu dönemde önceki dönemdeki eksiklerimizi gidererek yeni projelerle Rizemizin gelişimine katkı sağlamayı planlıyoruz. Seçimlerin Rizemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

rizeli-genc-girisimciler-yeni-baskanlarini-secti-4.jpg

rizeli-genc-girisimciler-yeni-baskanlarini-secti-3.jpg

genc-ve-kadin-girisimciler-kurulu-baskanlik-secimleri-yapildi--1.jpg