Rizeli Gençler Finale Göz Kırptı VİDEO İZLE

Rizeli Gençler Finale Göz Kırptı VİDEO İZLE
Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri katıldıkları Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nda finale yükselerek Rize’nin yüzünü güldürdü.

Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri, Türkiye’nin dört bir yanından binlerce liseli genç müzisyenin yarıştığı Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nda binlerce rakibini geride bırakarak elemeleri geçti ve finale yükseldi. Yarışmanın finali 26 Nisan’da İstanbul’da yapılacak.

Yarışmaya 8 kişilik ekiple “Anam Beni Vay Beni” türküsüyle katılan ve sergiledikleri üstün performansla beğeni kazanarak elemeleri geçip finale yükselen Rizeli liseli müzisyenler, elemeleri geçmenin önemli olduğunu ancak asıl önemli olanın finalde başarılı olarak finali kazanmak olduğunu kaydetti.

deniz-mert-rizeli-liseliler-istanbulda-yarisiyor-1.jpg

rizeli-liseliler-istanbulda-yarisiyor.jpg

Ekip adına açıklamada bulunan ekibin solisti Deniz Mert, yarışmaya ocak ayından itibaren hazırlandıklarını ifade ederek, yarışma öncesi zaman zaman bazı zorluklar yaşamalarına rağmen okul yönetiminin destekleriyle bu zorlukları aştıklarını ve yarışmaya katılım sağladıklarını kaydetti.

Genç müzisyen Deniz deniz-mert.jpgMert, gerek  okul öğretmenleri, gerek okul yönetimi ve gerekse elemelerde desteklerini esirgemeyen tüm herkese teşekkür ettiği konuşmasında, “Çıkmış olduğumuz bu yolda en başından beri bizlerden desteğini ve yardımlarını esirgemeyerek, bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Değerli Okul Müdürümüzle, yine çok değerli öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yarışmanın elemelerinde bizlere oy vererek destekçi olan ve dualarını bizden esirgemeyen bütün herkese de  şükranlarımızı sunuyoruz. Onların vermiş olduğu bu destekle birinci hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve sevincini yaşarken, yine onların büyük desteğine ihtiyaç duyacağımız 26 Nisan’da İstanbul’da yapılacak finalde kazanan taraf olarak Rize’ye dönmek istiyoruz. İnşallah bu hedefimize de gönül dostlarımızın destekleriyle ulaşacağız." dedi.

Öte yandan Vodafone ‘Ne Kadar iyisin, Göster Kendini!’ sloganı ile yola çıkan Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması birincisine  Vodafone FreeZone tarafından müzik stüdyosu hediye ediliyor. Yarışmada icra kategorisinin yanı sıra en iyi enstrüman, en iyi erkek solist, en iyi kız solist, en iyi beste, en iyi orkestra, en iyi sahne performansı olmak üzere toplam 7 kategoride sürpriz hediyeler de sahibini bulacak.

deniz-mert-rizeli-liseliler-istanbulda-yarisiyor.jpg

İŞTE LİSELİ MÜZİSYENLERİMİZİN YARIŞMAYA KATILDIĞI "ANAM BENİ VAY BENİ" TÜRKÜSÜ VE SAHNE PERFORMANSLARI