Rizeli İş Adamının Kızı Kazada Ağır Yaralandı

Rizeli İş Adamının Kızı Kazada Ağır Yaralandı
Rizeli iş adamı Nuğman Toprak’ın kızı Semanur Toprak Yılmaz, Trabzon Akçaabat’ta meydana gelen kazada ağır şekilde yaralandı. Semanur Toprak Yılmaz’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde önceki akşam meydana gelen trafik kazasında Rizeli iş adamı Nuğman Toprak’ın kızı, haber portalımızın köşe yazarlarından Mehmet Emin Toprak’ın yeğeni ve bir diğer yazarımız Taha Toprak’ın ablası Semanur Toprak Yılmaz (23) ağır şekilde yaralandı. Kazada, Semanur Toprak Yılmaz’ın kalp doktoru eşi olan Ahmet Seyda Yılmaz ise hafif şekilde yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi. KTÜ’de yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Semanur Toprak Yılmaz’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza Pazartesi akşamı iftar saatine yakın bir zamanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’da kalp doktoru olarak görev yapan ve Trabzon’da ikamet eden Ahmet Seyda Yılmaz ile Eşi Semanur Toprak Yılmaz, Kadir Gecesinde iftara giderken Akçaabat Akçakale'de Ahmet Seyda Yılmaz'ın kullandığı otomobilin aynı yöne gitmekte olan yabancı plakalı bir tıra arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada yaralandı. Ahmet Seyda Yılmaz kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, eşi Semanur Toprak Yılmaz ise ağır şekilde yaralandı.

Kaza sonrası 23 yaşındaki Semanur Toprak  Yılmaz, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Semanur Toprak Yılmaz’ın hayati tehlikeyi atlatamadığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisine ulaşıldı.

Otomobil sürücüsü Ahmet Seyda Yılmaz'ın Trabzon’da kalp doktoru olduğu ve yaralanan eşi Semanur Toprak Yılmaz ile kısa süre önce evlendiği öğrenildi.

Semanur Toprak Yılmaz, yaklaşık bir ay önce kardeşi Taha Toprak’ın İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden mezun olması dolayısıyla düzenlenen mezuniyet törenine babası Nuğman Toprak ile birlikte katılmıştı.

SONRAKİ HABERİMİZ

Rizeli İş Adamının Kızı Yaşam Mücadelesini Kaybetti