Rizeli Judocular Sakarya’dan Madalya ile Döndü

Rizeli Judocular Sakarya’dan Madalya ile Döndü
Rizeli Judocular Türkiye Judo Federasyonunca 19-21 Şubat 2016 tarihlerinde Sakarya’da düzenlenen Türkiye Gençler Judo Şampiyonasından 1 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz Madalya ile döndü.

58 ilden 764 sporcunun katıldığı şampiyonada Rize kafilesinde yer alan  Latif  Kopuz 60 kg.’da 1. olarak Altın, +78 kg’de Kübranur Esir 2. olarak  Gümüş, Fikri Eren Balcı ise 100 kg.’de 3. olarak  Bronz madalya kazandı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada, “Judo branşımızda ard arda aldığımız başarılı sonuçlar bizleri gururlandırmaktadır. Müsabakalarda dereceye giren sporcularımız Türkiye  Judo  Federasyonu’nun dört yıllık ‘2020 Tokyo Olimpiyatı’na Hazırlık’ projesi kapsamında kampa alınacak, inanıyorum ki  genç sporcularımız ileriki yıllarda hem ilimizi hemde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Türkiye  Judo  Federasyonu’nun 2016 yılındaki üçüncü büyük faaliyeti olan Gençler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımızı ve emeği geçen antrenörlerimizi canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ayrıca Rizeli kafilesinde yer alan Judoculardan  100 kg’de  Burak Kalcıoğlu, 55 kg’de Oğuzhan Özışık, 66 kg’de İsa Taştan ve 63 kg’de Beyza Topçu başarılı müsabakalar çıkararak Milli Takım Kampına davet edildi.

rizeli-judocular-sakarya’dan-madalya-ile-dondu-(1).jpgrizeli-judocular-sakarya’dan-madalya-ile-dondu-(2).jpgrizeli-judocular-sakarya’dan-madalya-ile-dondu-(3).jpgrizeli-judocular-sakarya’dan-madalya-ile-dondu-(4).jpg

rizeli-judocular-sakarya’dan-madalya-ile-dondu-(5).jpgrizeli-judocular-sakarya’dan-madalya-ile-dondu-(6).jpgrizeli-judocular-sakarya’dan-madalya-ile-dondu-(7).jpg