Rizeli Judocular Ümit Verdi

Rizeli Judocular Ümit Verdi
61 ilden 658 sporcunun katılımı ile Tekirdağ’da yapılan Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasından Rize’li sporcular madalya ile döndü.

Türkiye Judo Federasyonunun 2015 faaliyet programı çerçevesinde 06-08 Şubat 2015 tarihinde 61 ilden 658 sporcunun katılımı ile Tekirdağ’da yapılan Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasından Rizeli sporcular madalya ile döndü.

rizeli-judocular-umit-verdi-1.jpg

3 gün devam eden Ümitler Türkiye Şampiyonasında Rizeli sporculardan 70 kiloda Kübranur Esir 1’nci, 50 kiloda Oğuzhan Özışık 3’ncü, 81 kiloda Musa Taştan 3’ncü, 60 kiloda Kasım Erkan 5’nci, 57 kiloda Beyza Topçu 5’nci, oldu. Dereceye giren sporcular Antalya ilinde düzenlenecek olan Nazım Canca Avrupa Kupasına katılmaya hak kazandılar.

rizeli-judocular-umit-verdi-2.jpg

Judo antrenörü Ramazan Öztürk yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular katılımıyla yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Desteklerini bizlerden esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Çelik ve kurum personelimize de teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

rizeli-judocular-umit-verdi-5.jpg

rizeli-judocular-umit-verdi-6.jpg

rizeli-judocular-umit-verdi-4.jpg

rizeli-judocular-umit-verdi-3.jpg