Rizeli Öğrenciler Adıyamanlı Çocukları Bayramda da Unutmadı!

Rizeli Öğrenciler Adıyamanlı Çocukları Bayramda da Unutmadı!
Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman’daki çocukları bayramda da unutmadı.

Rize Şehit Erhan Dural Kız AİHL öğrencileri Adıyaman’da depremden etkilenen 3-11 yaş arasındaki kardeşlerinin bayram sevinçlerine ortak olmak için “Bir Bayramlık Çokça Mutluluk” projesi başlattı. Okul Müdürü Yaşar Keskin’in öncülüğünde organize olan idareci öğretmen ve öğrenciler 250’yi aşkın çocuğun bayrama bayramlık sevinciyle girebilmesine katkıda bulundu.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdür Yardımcısı Fatma Bakır, Rize Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize olup Ramazan bayramı öncesi depremzedeli çocukların yüzünü güldürmek istediklerini belirtti. Projeye destek veren hayırseverlere ve emeği geçen herkese teşekkür eden Bakır, Şehit Erhan Dural Kız İmam Hatip Proje okulu olarak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirtti.

rize-sehit-erhan-dural-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-ogrencileri-kahramanmaras-merkezli-depremden-etkilenen-adiyamandaki-cocuklari-bayramda-da-unutmadi-1.jpgrize-sehit-erhan-dural-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-ogrencileri-kahramanmaras-merkezli-depremden-etkilenen-adiyamandaki-cocuklari-bayramda-da-unutmadi-5.jpgrize-sehit-erhan-dural-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-ogrencileri-kahramanmaras-merkezli-depremden-etkilenen-adiyamandaki-cocuklari-bayramda-da-unutmadi-6.jpgrize-sehit-erhan-dural-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-ogrencileri-kahramanmaras-merkezli-depremden-etkilenen-adiyamandaki-cocuklari-bayramda-da-unutmadi-7.jpgrize-sehit-erhan-dural-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-ogrencileri-kahramanmaras-merkezli-depremden-etkilenen-adiyamandaki-cocuklari-bayramda-da-unutmadi-8.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.