Rizeli Siyasetçi Yılmaz: “Bahçeli’siz Mhp İstiyoruz”

Rizeli Siyasetçi Yılmaz: “Bahçeli’siz Mhp İstiyoruz”
MYP'nin Rizeli Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli'siz bir MHP istediklerini belirterek, "Bu ülke önce Bahçeli'den kurtulmak zorundadır....

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli'siz bir MHP istediklerini belirterek, "Bu ülke önce Bahçeli'den kurtulmak zorundadır. Türkiye zor zor günlerden geçiyor. Bu günler siyasetin yenilenme günleridir" dedi.

Rizeli siyasetçi Ahmet Reyiz Yılmaz, Türkiye'nin resmen bir savaşın içine girdiğini belirterek, "Bu kez çözüm sürecini bahane bilip kullanan terör örgütleri ne yazık ki daha fazla güçlenmiş ve çok sayıda silah yardımına ulaşmış görünmektedirler. Bunun anlamı ise ülkemizin gelecek 5 yıl için de büyük sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kalacağıdır. Bu ülke önce bu kronik vaka olan Bahçeli'den kurtulmak zorundadır. Türkiye zor zor günlerden geçiyor. Bu günler siyasetin yenilenme günleridir. Ama siyasetin başında emekli olmayı düşünmeyen milleti, hiç umursamayan bu hasta ve makam obsesifi yaşayan sözde genel başkanlar oldukça ne yazık ki milletimizin makus kaderi de değişmeyecektir" dedi.

"DEMİRTAŞ'IN GENEL BAŞKANLIĞI BAHÇELİ'NİN ÖNÜNE GEÇMİŞTİR"

Bahçeli'nin zorlama bir genel başkan olduğunu savunan Yılmaz, "Toplumda ne yazık ki hiçbir karşılığı yoktur. Siyasi liderliğinin Karşılığı Demirtaş'ında gerisine düştüğünü bütün millet görmüştür. Israrla kongre yapmak yerine ülke yanarken ilerde kendisini genel başkan tutacak delege kontrollerine devam etmektedir. Bölücü zihniyet Bahçeli şahsında milletimizi siyaseten ezmiştir. Bugün meclise bir bakın. 47 yıllık bir parti ve gelenek bir yanda, Düne kadar Dağda eli silahlı terör yapanların yanında duranların şehir uzantısı siyasileri aynı vekil sayısında bir diğer yanda. Bu vurdumduymaz zihniyet Kongre yapmak yerine iyi oy aldık deyip çevre illerde geziler yapmaktadır" diye konuştu.

"BAHÇELİ TOPLUMUN GÖZÜNDE KREDİSİZ BİR ADAMDIR"

Yılmaz, son 16 yılda onlarca seçim yapıldığını ve her seferinde milletin MHP tabanına "değişin şu Bahçeli'yi" mesajını en net şekilde verdiğini ifade ederek, "Fakat Bahçeli her an yeni bir hile ile delege kontrolü ve değiştirilmesi gibi entrikalarla MHP dolayısı ile milletin başına çöreklenmeyi başarmıştır. Sonuç ise ortadadır. Millet her seferin de gir kardeşim seni, istemiyoruz demiştir" açıklamasında bulundu.