Rizeliler Bu Çay Bardağının Bitmesini Dört Gözle Bekliyor

Rizeliler Bu Çay Bardağının Bitmesini Dört Gözle Bekliyor
Rize’nin yapımı hızlı bir şekilde devam eden vizyon projesi ‘Çay Çarşısı’ şekil aldıkça Rizelileri heyecanlandırmaya başladı.

Çay bardağı figürü ile Rize’nin vizyon projesi olan Çay Çarşısı’nda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Tamamlandığında içerisinde çayın serüvenini anlatan müze ve 13D sinema salonuyla hizmet verecek olan Çay Çarşısı 29 metrelik devasa çay bardağı ile de Rize’nin sembolü olacak.

Türk Çayı’nı da daha etkin bir şekilde tanıtacak olan projeyle tüketici gruplarına farklı özellik ve kalite normlarında yer alan çay ürünlerini tadımı ve satışı da sağlanacak.

Çay Çarşısı ile aynı zamanda çay işletmelerinin pazarlama kapasitelerini geliştirmek ve bunlara bağlı olarak Rize’yi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısını artırarak turizmden elde edilen gelirlerin üst rakamlara taşınması hedefleniyor.

rizeliler-bu-cay-bardaginin-bitmesini-dort-gozle-bekliyor-(5).jpgrizeliler-bu-cay-bardaginin-bitmesini-dort-gozle-bekliyor-(1).jpgrizeliler-bu-cay-bardaginin-bitmesini-dort-gozle-bekliyor-(4).jpgrizeliler-bu-cay-bardaginin-bitmesini-dort-gozle-bekliyor-(3).jpgrizeliler-bu-cay-bardaginin-bitmesini-dort-gozle-bekliyor-(2).jpg