Rizeliler Günü Standları Doldu

Rizeliler Günü Standları Doldu
Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF), 4. Rize Tanıtım Günleri’nin 8 Mart 2013 günü Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katılımıyla Ankara Kültür Merkezi’nde başlayacağını açıkladı.

RİDEF’ten yapılan açıklamada, bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek Rize Tanıtım Günleri’nin 08 Mart 2013, saat 14:00’te Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılımıyla AKM'de başlayacağı ve 11 Mart’ta sona ereceğine vurgu yapılarak “Dördüncüsünü yapacağımız ve yoğun bir taleple karşılaştığımız Rize Günleri stant taleplerini yer doluluğundan dolayı üzülerek kapatmış bulunmaktayız. Gösterilen ilgiden dolayı tüm Rizeli Hemşehrilerimize ve kamuoyuna teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verilerek program hakkında bazı detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.

Açıklamada, Rize Dernekleri Federasyonu Karadeniz Türkü Topluluğu, Selçuk Balcı, Mustafa Gökay Ferah, Volkan Karaoğlu, Ahmet Ekşi, Gülay Korkmaz, Özlem Devran, İsmail Altun ve Hamza Albayrak’ın da Rize Tanıtım Günlerinde sahne alacağına yer verilerek programda ayrıca müzik gruplarından Sisli Rüya, Mavi Göç ve Grup Patika’nın da yer alacağı belirtilerek "Rize'nin Ardeşen ilçesinde yapılan, insan gücüyle çalıştırılan ahşap dönme dolapın bu yıl Rize Tanıtım Günlerine getirileceği ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Ankara'nın merkezi Kızılay Sakarya Caddesinde, bir çay standı kurulacak ve bugüne özel hazırlanmış çay paketleri Rizeli hanımlarımızdan Ankaralı hanımlara hediye edilecek" ifadeleri yer aldı.