Rizeliler Günü'ne Hazırlık Başladı

Rizeliler Günü'ne Hazırlık Başladı
Rize Dernekler Federasyonunca her yıl mart ayında Ankara'da düzenlenen ''Rizeliler Günü'' etkinlikleri için Rize ve ilçelerinde hazırlıklara başlandı.

Hazırlıklar ile ilgili Ardeşen Kaymakamlığı toplantı salonunda, Çamlıhemşin Kaymakamı ve Ardeşen Kaymakam Vekili İsmail Çiçek başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yerebakan, Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Topal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kahya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sandıkçı, İl Genel Meclisi üyeleri Hakan Gültekin ve Dursun Ofluoğlu ile Ardeşen Silah Sanayi Fabrikası (ASİLSAN), Aydersu ve Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) temsilcileri katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Kaymakam Çiçek, toplumsal dayanışmanın temelinde toplumun kurum ve kuruluşlarıyla ortak değerlerde birleşmesi ve birlikte hareket etmesi olduğunu belirtti. 

''Rizeliler Günü'' dolayısıyla atılan adımlar sayesinde toplumlar ve ülkelerin kalkındığının unutulmaması gerektiğini ifade eden Çiçek, ''Rize'nin bütün ilçeleri olarak dayanışma ve fikir birliği içerisinde olduğumuzda hem kendimiz ve çevremiz, hem de ilimiz hatta ülkemizin bundan en iyi şekilde faydalanacağından emin olabiliriz'' dedi.