Rizeliler Hakkında Skandal Paylaşım !

Rizeliler Hakkında Skandal Paylaşım !
Her fırsatta Rizelilere hakaret etmeyi ve Rizeliler hakkında skandal yorum ve paylaşımlarda bulunmayı kendilerine görev edinmiş zeka özürlülerden yine kendilerine özgü skandal paylaşımlarda bulunuldu.

Türkiye’de öyle bir grup var ki zeka özürlülerin oluşturduğu bu grup her fırsatta kendilerine Rizelilere hakaret etmeyi ve aşağılamayı görev addediyor. İşte zeka özürlülerin oluşturduğu bu grup bu kez koronavirüs üzerinden kendilerine yakışanı yaparak Rizelilere hakaret etmeyi ve aşağılamayı görev bilerek sosyal medya üzerinden Rizelilere kinlerini kusmada ve alçakça hakaret ve skandal paylaşımlarda bulunmada geri kalmadı.

Bu zeka özürlülerin oluşturduğu grup yaş küçültme ve büyütme için müracaatların nüfus müdürlüğüne yapılmayacağını, yaş küçültme ve büyültme işlemleri için müracaatların Asliye Hukuk Mahkemelerine yapılması gerektiğini bilmeyecek kadar özürlü olmasının yanında Rize’de 2020 yılı içerisinde tek bir tane dahi yaş küçültme veya büyültme olayının bulunmadığını da bilmiyor.

O paylaşımlarda bulunarak Rizelilere hakaret etmeyi kendilerine görev addeden zeka özürlüleri biliniz ki Rize’de 2020 yılı içerisinde tek bir tane yaş küçültme işlemi için müracaat eden yok.

Farklı bir ilde farklı bir kalabalık için çekilen fotoğrafı da Rize İl Nüfus Müdürlüğü diye paylaşanlar, Rize Nüfus Müdürlüğü Rize Valiliği binası içerisinde yer almaktadır, paylaştığınız fotoğrafın Rize Nüfus Müdürlüğü ile hiçbir alakası yoktur.

İşte zeka özürlü bu kişilerin Rizelilere hakaret etmeyi kendilerine görev edindikleri ve paylaştıkları o alçakça paylaşımı ile Rize Nüfus Müdürlüğünün paylaştıkları fotoğraf olmadığı.

zeka-ozurlulerinin-rizeliler-hakkindaki-koronavirus-paylasimi.jpgrize-nufus-mudurllugu-1.jpgrize-nufus-mudurllugu-2-.jpg